Aria d.o.o.

O nama

Tvrtka Aria d.o.o. počela je s radom 2002. godine te se bavi maloprodajom tekstila poznatih brandova kao što su Benetton, Triumph i Lisca.

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluga.

Tvrka zapošljava 60 djelatnika, te kroz konstantnu edukaciju naših djelatnika nastojimo biti što bolji kako bi naši cijenjeni kupci bili što zadovoljniji našom uslugom i proizvodima.

U sklopu naše tvrtke je šest prodavaonica Benetton-a; tri u Zagrebu (Arena Centar, Supernova – Garden Mall, City Center one East), jednu prodavaonicu u Karlovcu u Shopping centru Karlovčanka, jedna prodavaonica u Supernova Sisak East i jedna prodavaonica u Velikoj Gorici, Zagrebačka 29.

Posebno smo ponosni na prodavaonice Triumph u Avenue Mallu-u Zagreb, Arena centru, City Centru one West i City Centru one East u Zagrebu, City Centru one Split, Mall of Splitu, te u centru Joker u Splitu, u Portanovi Osijek, u Tower Centru u Rijeci, u Shopping Centru Supernova Zadar, u Max City centru u Puli i na dvije prodavaonice Lisce u Karlovcu (na Korzu i u Shopping centru Karlovčanka).

Novosti i akcije

Benetton – Gloria kuponi -30%

Triumph – Gloria kuponi -30%

Triumph -30%Sve novosti