Brandovi

Benetton logo Globalni brand, i jedan od najpoznatijih u svijetu, United Colors of Benetton je međunarodni stil koji kombinira boje, kvalitetu i modu. Svake sezone ženska, muška i dječja kolekcija nudi veliki izbor odjeće za posao i slobodno vrijeme, u gradu i na otvorenom.

Službene stranice branda Benetton


Triumph logo Triumph International jedan je od najvećih proizvođača donjeg rublja u svijetu. Tvrtka je zastupljena u više od 120 zemalja. Brand Triumph predstavlja zavodljive stilove koji kombiniraju kvalitetne tkanine koje nude nešto za svaku posebnu priliku – blještavilo, glamur, elegancija i udobnost.

Službene stranice branda Triumph


Lisca logo Tvrtka Lisca osnovana je 5. kolovoza 1955. kao mala zanatska radionica za popravak čarapa i presvlačenje gumbi. Tvrtka se kasnije specijalizirala za rublje i krenula munjevitim razvojem. Za to su zaslužni originalni proizvodni programi, specijalizacija i kvaliteta.
Poduzeće Lisca poznati je proizvođač ženskog rublja, kupaćih kostima i bluza na europskom prostoru, koji modernim proizvodima slijedi želje potrošačica po proizvodima visoke kvalitete, koji odlično prijanjaju uz žensko tijelo i zadovoljavaju njihovu potrebu po ljepoti, privlačnosti i samopouzdanju.

Službene stranice branda Lisca